Slider
Produkte te reja

Miresevini

Per produkte cilesore dhe te shendetshme.
+
0
Produkte
100 % bimore
+
0
Kliente
te besuar.
0
Viti i themelimit
Perkushtim dhe dashuri.

Produkt100% Shqiptar

Cdo dite ne mbledhin ne zonat me te mira te Shqiperise, bimet dhe frutat karakteristike te vendit.

Ne maj te maleve

Kryesisht produkti me i mire eshte ne maj te maleve, aty jemi ne cdo dite duke bere perzgjedhjen me te mire.
Produkti BUMI eshte nje produkt 100 % i paster, i pergjedhur me kujdes, teper cilesor dhe gjithashtu ju jep ju garanci te plote.
Ne mbledhim produktet tona nga natyra sipas kohes se prodhimit te produktit, dhe ne pjekurin e tij te plote.

Produkte Cilesore

Pas nje procesi te gjate pune me perkujdesje maksimale, produkti yne arrin tek klienti me nje cilesi te larte.

Produkte te garantuara

Produktet tona jane te garantuara, pasi monitorohen nga stafi yne ne cdo proces, si ate te mbledhjes dhe ate te paketimit.

Produkte te pastra

Ne e pergjedhim produktin qysh ne procesin e mbledhjes ne natyre, gjithashtu e seleksionojme perseri gjate paketimit.

© Bumi shpk 2020

design by B2B.al

Press enter to search